Huur een tas voor elke gelegenheid

Huur een tas voor elke gelegenheid

Ken je dat, dat je naar een bruiloft gaat, je outfit helemaal perfect is en dat je dan niet de juiste tas hebt? En dan koop je of snel nog even een tasje dat na één keer gebruiken ergens in je kast verdwijnt of je kiest voor iets wat je toch had liggen maar er eigenlijk niet mooi bij past of toch echt te oud en versleten is. Zonde, want zo’n één keer dragen tasje is eigenlijk een aanslag op het milieu en neemt onnodig ruimte in, in jouw kast. Zonde, want een tas kan je outfit echt naar een hoger niveau tillen en geeft jou de mogelijkheid om zakdoekjes, make-up, sleutels, pinpas en pepermuntjes mee te nemen. Veel fijner is het toch als je voor die ene keer iets moois uit zoekt, gebruikt en weer terug brengt? En bij de volgende gelegenheid, weer gewoon iets nieuws. Huren is de oplossing! Huur een tas voor elke gelgenheid. Voor boeken heb je daarvoor de bibliotheek, voor tassen is er nu The Handbag Society. Hier geeft het lidmaatschap je de mogelijkheid om tassen te lenen en je eigen tassen te delen.

 

5 tips om de juiste tas te kiezen voor jouw speciale gelegenheid

 

  1. Match de tas met de gelegenheid. Ga je naar een bruiloft, een gala diner of een feestje van werk dat kan eindigen in de kroeg? Bedenk waar je heen gaat en of je de tas continu vasthoudt, in je schoot kan leggen of omhangt. Bij een diner kun je een clutch gewoon in je schoot kwijt. Bij een staande receptie, wil het nog wel eens voorkomen dat je in je ene hand een glas hebt en met je andere hand iemand wil begroeten of een borrelhapje wil pakken. Dan is een schouderband toch wel handig. Sommige tasjes kun je zowel als clutch gebruiken, als wristlet en als schoudertas.
  2. Kijk naar de mogelijkheden in design. Er is meer keus in tasjes dan jij denkt. Bijgaand plaatje geeft uitleg over de verschillende soorten tassen.
  3. Bedenk hoeveel je mee wil nemen. Avondtasjes zijn klein en eigenlijk alleen bedoeld voor het allernoodzakelijkste. Bij bruiloften kan ik niet zonder zakdoekjes. En praktisch gezien heb je misschien ook sleutels, je mobieltje en geld nodig.
  4. Match de tas met je totale look. Dit lijkt een open deur, maar dat is het niet. Je hoeft niet per se een tasje in dezelfde kleuren van je outfit te hebben, soms werkt een contrasterende kleur juist beter. En er is meer dan kleur, ook het materiaal, de vorm en het design spelen een rol. Let er ook op dat de tas niet clasht met je schoenen en sieraden. Als er metalen onderdelen in de tas zitten moet je daar zeker op letten.
  5. Kijk naar het weer. Regen vernielt een stoffen of suède tas en een natte tas doet niets voor jouw look. Kies in geval van regen altijd voor een glad (imitatie) leren tas.

 

Om het je makkelijk te maken zijn onze tassen al ingedeeld in categorieën en is de collectie altijd fashionable. In de blog houden we je op de hoogte van tassen nieuws en weetjes.

Namen van de verschillende soorten tassen.

Namen van de verschillende soorten tassen.

Een cross-body is handig bij staande recepties.

Een cross-body is handig bij staande recepties.

Huur een tas voor elke gelegenheid